Even voorstellen


Wij zijn Rob en Saskia van der Meer en wonen met onze vijf Australian Labradoodles in Hillegom.
De liefde voor de Australian Labradoodle voor ons is ontstaan door het werk als geleide- en hulphondentrainer bij een hulphondenstichting. Door een cliënt, die zelf dit ras had aangeschaft vanwege allergieën, kwamen wij erachter hoe fantastisch dit lieve ras is en hoe goed deze toepasbaar waren voor dit werk.

Na alle positieve ervaringen besloten wij zelf ook een Australian Labradoodle aan te schaffen.
Door de goede ervaring die wij hadden opgedaan met de Australian Labradoodle van een cliënt, besloten wij om deze ook uit Amerika over te laten komen.

Hier is dus alles begonnen...

Dagelijks zijn wij te vinden met onze honden op strand en in de duinen wat niet ver bij ons vandaan is. Omdat wij niet meer geleide- en hulphonden trainen, hebben wij meer tijd gekregen om dit te kunnen doen.
Wel zijn wij in de avond uren op een Martin Gaus indoor-hondenschool te vinden waarbij wij altijd wel een paar eigen honden bij ons hebben. Natuurlijk gebruiken wij deze dan in de lessen om alle voorbeelden uit te kunnen leggen aan cursisten.

Inmiddels zeven jaar verder staat ons leven bijna geheel in het teken van onze vijf Australian Labradoodles waar wij dagelijks zeer veel plezier mee beleven.